Bine ati venit pe site-ul nostru !Daca cautati produse de calitate si servicii profesionale, atunci ati ajuns la locul potrivit !

Echipa noastra se straduieste sa satisfaca si cele mai deosebite asteptari.

In cele mai multe cazuri, detaliile fac diferenta, iar noi acordam cea mai mare atentie acestor lucruri.

Va oferim: usi din sticla securizata, compartimentari din sticla, usi batante, usi pivotante, usi pliabile, usi glisante din sticla, cabine de dus, placari cu sticla, trepte, pardoseli din sticla, balustrade din sticla, etc.

Totodata suntem direct importatori de feronerie pentru usi din sticla: balamale pentru dus, conectori pentru sticla, sisteme de rigidizare, garnituri acrilice, garnituri magnetice, balamale pivotante, balamale pneumatice, pivoti, amortizoare de pardoseala, manere, butoane, incuietori, sisteme traditionale pentru usi glisante, sisteme soft-closing pentru usi glisante, profile U.

Va punem la dispozitie produse de calitate de la producatori de renume precum Dorma, Sun Design sau DNW.

Cu o bogata experienta in domeniul amenajarii din sticla, va oferim lucrari de calitate  si asistenta tehnica de specialitate.

Dorim ca lucrarile efectuate sa vorbeasca in locul nostru si speram ca de acest lucru sa va puteti convinge si Dvs.

Linkuri:

http://scriudespre.hatenablog.com/entry/2015/01/28/Glass_%26_Fitings_-_feronerie_compartimentari_de_cea_mai_inalta_calitate%2C_pentru_lucrari_durabile%21
https://construct-biz.ro/balustrade-sticla-de-la-glass-fittings/
https://construct-biz.ro/avantaje-balustrade-sticla-de-la-glass-fittings/

.